Revalidatie

Na een operatie, gipsperiode of periode van inactiviteit kan het zijn dat je moet revalideren. Het opnieuw moeten leren bewegen van het lichaamsdeel, herwinnen van de kracht en conditie, maar ook het psychische aspect angst  spelen een rol in het revalidatie proces.

Door de jarenlange ervaring die FysiQ heeft in het behandelen van revalidatie cliënten zijn wij in staat om jou vanaf de eerste dag te begeleiden in het herstel proces. We beschikken over een grote oefenzaal / fitnessruimte waarin alle aspecten van revalidatie aan bod komen. Het mobiliseren van de gewrichten op een actieve manier, kracht en conditie opbouwen komt allemaal aanbod. Als je de normale activiteiten van het alledag weer kunt gaat FysiQ nog een stapje verder. Sportbeoefening en het uitvoeren van hobby”s komen dan aan bod. Hiervoor zijn weer speciale oefeningen voor die bv een sportfysiotherapeut jouw kan aanleren.

FysiQ kent verschillende specialisten op het gebied van revalidatie en we zullen samen met jou bepalen wie bij jouw revalidatie het beste past.  Of het nu na een breuk met gips periode is, na een nieuwe heup / knie of na schouder operatie. FysiQ is in staat om samen jouw hulpvraag en wensen aan te pakken.